Hem Behandlingar Produkter Före/Efterbilder Om oss Kontakt
 
     
 

Phytomer

Det som skiljer Phytomer från många andra märken är att Phytomer har sitt ursprung i havet. Med havet som utgångspunkt har man hittat detaljer som gör Phytomer till ett annorlunda och speciellt hudvårdsmärke. Dessutom är stora delar av havet outforskat vilket betyder att det finns en enorm utvecklingspotential. Det finns några saker som kännetecknar Phytomer, som är unikt för Phytomer:

Marin Biomimesis
Phytomers grundtes är att man inte skall återskapa det som naturen redan har skapat. Det finns likheter mellan algernas och hudens beteende, mellan deras sätt att leva och vårt.

Naturen har gett algerna utomordentliga naturliga förutsättningar för försvar, skydd och regeneration mot föroreningar, stress och andra typer av påfrestningar. Genom att använda sig av dessa alger kan man tillverka naturliga, säkra produkter med mycket hög toleransnivå som ger få hudreaktioner.

Oligomer
Frystorkat havsvatten som koncentrerar alla 104 spårämen på jorden. Oligomer optimerar penetrationen av behandlingsprodukterna samt tillför de för huden nödvändiga spårämnena som huden själv inte kan tillverka. Oligomer är en av Phytomer patenterad ingrediens och ingår i så gott som alla Phytomers produkter som en basingrediens.

OligoForce
OligoForce är Phytomers serum. Dessa serum finns både för kropp och ansikte. OligoForce innhåller 50 % Oligomer (Frystorkat havsvatten med alla viktiga spårämnen), 50 % Barago olja, en gurkörtsolja vilken är rik på t ex E- vitaminer som skyddar effektivt mot fria radikaler.

OligoForce innehåller även patenterade algextrakter. Dessa skiljer sig beroende på vilken hudtyp den är avsedd för.
Några exempel är Pheohydrane, Drieline, Marint Källvatten.

Effekten av OligoForce är att det ökar effekten och penetrationen av den produkt som den appliceras i samband med, upp till 3 ggr!

OligoForce kan användas antingen för att förstärka hudvårdsproduktens verkan genom att välja t ex en kräm och OligoForce ur samma serie eller för att komplettera en hudvårdsprodukt genom att t ex välja en kräm ur en serie och Oligoforce ur en annan.

Hemsida  www.phytomer.com

 

 

Obs! Snow White Clinic håller alltid lägsta priser på alla produkter i vårt sortiment! Kliniken har garanterat ÄKTA och fräscha produkter till lägsta pris.

 
 
 
Snow White Clinic
Mobil: 0734-144 477
Adress:Herrgårdsvägen 83, 294 37 Sölvesborg