Hem Behandlingar Produkter Före/Efterbilder Om oss Kontakt
 
     
 

Om oss

Jag heter Katie Lind och driver Snow White Clinic med stort intresse, kunskap, och erfarenhet.

För att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av kvalitetsbehandlingar samarbetar vi med några av Skandinaviens skickligaste plastikkirurger och hudläkare samt en specialutbildad sjuksköterska i injektionsteknik.

För att kunna behandla huden krävs en gedigen utbildning och förståelse för hur vår organism fungerar. Genetik, hormoner och livsstil, allt som vi äter och dricker, varenda tanke vi tänker inverkar på biokemin i våra celler och det går att avläsa i bl.a. våra ansikten.

Som auktoriserad medicinsk hudterapeut samt stress- och friskvårdsterapeut kan jag behandla Dig på bästa sätt ur ett helhetsperspektiv, det är viktigt att lösa orsaken till problemen och inte bara behandla symptomen.

Jag håller mig kontinuerligt uppdaterad med utvecklingen inom hudvård genom regelbundna kurser flera ggr om året. Jag har även läst och arbetar med beteendevetenskap, kost och näringslära, hälsopedagogik, avslappningspedagogik, mental träning, anatomi, dermatologi, kemi, mikrobiologi m.m. Är också LPG-terapeut. Mycket av utbildningen har skett på klinik och letts av läkare, sköterskor, psykolog, erfarna hudterapeuter, samt sjukgymnast/personlig tränare som arbetat med världsartister.

Som auktoriserad medicinsk hudterapeut som arbetar med medicinsk hudvård kan jag försäkra att Du blir behandlad säkert och seriöst med världsledande medicinska hudvårdsprodukter samt apparater som samtliga är godkända och säkra och används av plastikkirurger världen över för den bevisade effektens skull. 

 

Jag har behandlingsskadeförsäkring för Din trygghets skull.

Du kan lösa in dina friskvårdscheckar hos mig, jag har friskvårdssamarbete med bl.a. Sölvesborg, Olofström och Karlshamns kommuner.

Du får gott om tid på min klinik, för jag är engagerad och ger Dig min fulla uppmärksamhet och omvårdnad.

Hjärtligt Välkommen till Snow White Clinic!

Katie Lind
Auktoriserad medicinsk hudterapeut och Hudföryngringsspecialist.

 
 
 
Snow White Clinic
Mobil: 0734-144 477
Adress:Herrgårdsvägen 83, 294 37 Sölvesborg