Hem Behandlingar Produkter Före/Efterbilder Om oss Kontakt
 
     
 

Kroppsbehandling

  LYMFDRÄNAGE
     

Lymfdränage är en massage som löser upp svullnader i lymfsystemet, underlättar kroppens egen läkning samt verkar smärtstillande och avslappnande.

Svullnader släpper fortare, ärr kan ljusna och bli rörligare, nya lymfbanor bildas och välbefinnandet ökar. Mycket effektiv mot påsighet, trött och glåmig hy i ansikte och halsparti. Stramar upp och ger lyster samt stimulerar collagen och elastinproduktionen.

 

  CELLULITBEHANDLING
     

Med lymfdränage, massage och peeling.  

En dränerande, uppstramande och fettförbrännande algextrakt masseras in i din hud, denna behandling är skön, hälsosam och lyxig.

60 min.  595 kr

 

  CELLULITBEHANDLING MEDICINSK
     

Framtaget av plastikkirurger med kliniskt bevisad effekt. Förbränner fett, stramar upp hud och behandlar strier(strechtmarks).

Celluliter är genetiskt och hormonellt betingade. Celluliter orsakas av att underhudens fettceller blir fler och allt större och de binder vätska i vävnaderna.

Hudens förankringspunkter, som är oelastiska, drar ner huden i underliggande vävnad och mellan dessa buktar de uppsvällda fettcellerna och den överflödiga vätskan ut, s.k. apelsinhud.
Den samtidigt minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämrad ämnesomsättning och förtätning av bindvävnaden.

Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden.
Detta resulterar i områden med fettansamlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

Endomassage bidrar till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner.

Varje behandling tar ca: 35 min och resultat kan ses efter 6-8 ggr. En grundbehandling består av 14 - 20 ggr och utförs 2-3 ggr i veckan.

Behandlingsresultatet bör sedan underhållas ca: 1 gång / månad, (beroende på anlag, hormoner och livsstil). Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och livsstil. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion krävs för att bibehålla resultatet. Effektiv som komplement före och efter en fettsugning.

60-90 min Pris:795-995kr

 

 


  KROPPSSKULPTERING
     

En icke-kirurgisk och smärtfri metod som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå.

Ren och klar hud i ansiktet fast man behandlar stuss och lår, genom att man blir av med slaggprodukter och får igång cellmetabolismen.

Man bearbetar besvärliga fettdepåer från mage, "ridbyxlår", eller stjärtparti. Slapp hud stramas upp och hudbristningar (strier) reduceras.

Ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller som av olika anledningar inte anses lämpliga för fettsugning.

 

  SKLEROSERING
     

Injektionsbehandling av åderbråck, utförs av leg. sjuksköterska Katarina Skällenäs.

Från: 2000 kr